Excellence Day voor studenten Geel (BE)

22 apr 2024

Bij PDM leg je het fundament voor je hele carrière!


Zit jij in het laatste jaar van je studie? Of ben je pas afgestudeerd? En ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Kom dan naar de PDM Excellence Days! Tijdens dit event maak je kennis met PDM als werkgever, werk je aan de doorontwikkeling van jouw persoonlijke competenties en heb je de mogelijkheid om te netwerken.

Zijn wij een match?

De komende jaren breidt PDM verder uit en zijn wij op zoek naar jou! De Excellence Days zijn een uitgerekende kans om met elkaar in contact te komen en te onderzoeken of wij een match zijn. Hoe doen we dat? Zodra jij je hebt aangemeld voor de Excellence Days, ontvang je van ons per mail een persoonlijkheidstest. Deze vul je vooraf in en tijdens het event geven we je toelichting. Daarnaast dagen wij je uit om met een technische team- en bouwopdracht uit je comfortzone te komen. Tot slot ga je speeddaten met enkele PDM-experts - actief in uiteenlopende technische domeinen - om juist loopbaanadvies te geven en de onderlinge matching verder te onderzoeken. Na afloop ontvang je een persoonlijk rapport over de indrukken die je hebt gemaakt op de PDM-experts en eventuele functies die goed bij je passen.

Programma

17.00-17.30 uur: Ontvangst
17.30-18.00 uur: Gezamenlijk eten en netwerken
18.00-19.00 uur: Toelichting van de persoonlijkheidstests met nuttige tips
19.00-21.00 uur: Verschillende sessies waarin je aan de slag gaat met de opdrachten en kennis maakt met onze PDM-experts
Vanaf 21.00 uur: Borrel

Voor wie zijn de Excellence Days?

Tijdens de Excellence Days richten we ons grotendeels op afstudeerders. Maar ook studenten van het voorlaatste studiejaar die nog een stageplek of een rol als werkstudent zoeken zijn van harte welkom.

Wat biedt PDM jou?

  • Ontwikkeling en ondersteuning: door middel van een Personal Development Program, Development Coach, Operational Leader en natuurlijk je collega’s.
  • Werkervaring: uitdagende opdrachten en innovatieve projecten.
  • Fun: feestjes, gezellige heidagen, maandelijkse borrels en andere uitjes met je collega's. Onze sport en gaming communities zijn ook beschikbaar voor iedereen.

Locatie

Thomas More - Campus Geel
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel, België

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.