PDM Excellence Day, 2 april 2020

Start: 02 apr. 2020 Einde: 02 apr. 2020

Wanneer & waar?

  • 2 april 2020, 17:00 - 21:00: PDM
  • Croy 7A, 5653 LC Eindhoven

Lef, ondernemerschap en flexibiliteit

Van jou verwachten we lef, ondernemerschap en flexibiliteit. Je bent scherp en slim en kunt door onze dienstverlening aan te passen aan de behoefte van de klant daadwerkelijk duurzaam maatwerk en toegevoegde waarde leveren. Jij kunt kortom impact creëren en het verschil maken. Als je daarvoor wilt sparren of als je gewoon even op adem wilt komen, dan zijn er bij PDM ook volop mogelijkheden.  We organiseren regelmatig contactmomenten. Om eens flink te brainstormen en af te stemmen, maar zeker ook om te ontspannen tijdens plezierige maandborrels en uitjes.

Bij PDM kun je direct aan de slag

Bij PDM kun je direct aan de slag. We hebben volop werk voor scherpe young potentials met ambitie, die op meerdere schaakborden tegelijk kunnen spelen. Om eens goed kennis te maken en om te zien welk vlees we in de kuip hebben, nodigen we je uit om je in te schrijven voor één van onze PDM Excellence Days en om de persoonlijkheidstest die we je vervolgens toesturen in te vullen.

Wij dagen jou uit

Om een haarscherp beeld te kunnen vormen van jouw competenties dagen we je tijdens de PDM Excellence Day uit en - eerlijk is eerlijk - word je tijdens de uitvoering van onderdelen geobserveerd door adviseurs van PDM en HR Inspirator. We willen graag zien hoe je onder druk presteert.

  • Je gaat in ieder geval aan de slag met diverse teamactiviteiten;
  • Je krijgt een sollicitatietraining waarin je wordt klaargestoomd voor eventuele finale gesprekken;
  • We geven je een praktijkcase waarbij jouw inzichten, persoonlijkheid en samenwerkend vermogen worden getest;
  • En je hebt individuele gesprekken met PDM’ers, zodat we van beide kanten weten met wie we te maken hebben.

Honger zal je niet hebben deze dag. We zorgen goed voor onze potentiële collega’s.

En dan kan het ineens hard gaan met je carrière

Na afloop van de Excellence Day presenteren we een rapport met daarin onze indruk van jou en functies die goed bij jou passen.  De drie beste kandidaten nodigen we uit voor een teamactiviteit en een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden bij PDM.

Schrijf je nu in

  • Deel deze pagina: