Leiderschapstraining

Arnoud Raskin spreekt over cruciale elementen van leiderschap

Start: 15:30-17:00 05 okt. 2021

De eerste stap naar leiderschap

Leadership Icon 4.pngVeel mensen kennen het wel; grote dromen hebben die soms te uitdagend lijken om te bereiken. Misschien wil je een (nieuwe) baan, beter worden in teamwork, of je skills naar een hoger level brengen. Vaak is er discipline en innerlijke leiderschap nodig.

Om onze Community Members daar ook een stukje in te helpen organiseren we een nieuw event over persoonlijk leiderschap.

Arnoud Raskin
StreetWize-Book1.png

Onze gastpreker, Arnoud Raskin, is internationaal erkend sociaal ondernemer, een 'Ashoka Fellow', en auteur van de bestseller: ‘StreetwiZe: Wat managers kunnen leren van straatkinderen’.

Arnoud-Gastspreker-Website2.pngMet meer dan 15 jaar ervaring met mobiele scholen (in 30 verschillende landen verdeeld over 4 continenten!) is hij gespecialiseerd in het inspireren van mensen, en vooral straatkinderen, die hun innerlijke leiderschap willen vinden.

Hij heeft gesproken voor bedrijven zoals Toyota, ING, Rabobank, H&M, Daikin, Deloitte en nu dus ook voor PDM! 

Programma:

Date-Icon.png15:30 - 16:30 : Inspirerende sessie over changemaker leadership
16:30 - 17:00 : Break out sessie met praktijkcase

Inhoudelijk

Tijdens deze sessie maakt Arnoud duidelijk dat het geloof in een oplossing, het besef dat we allemaal met elkaar in verbinding staan, en de wetenschap dat het overgrote deel van de mensen goede intenties heeft, de basisingrediënten zijn om dingen in verandering te brengen. Niet vanuit high level- theorieën, maar vertaald naar concrete stappen die iedereen kan zetten om leiderschap eigen te maken.

Binnen PDM staat leiderschap centraal, dit komt zelfs voor in onze filosofie, namelijk; 'Mensen kunnen altijd meer dan ze zelf denken.' Ook voor onze PDM’ers is leiderschap nemen iets wat we elke dag opnieuw doorzetten, dit komt namelijk niet vanzelf. Doormiddel van onze filosofie proberen we mensen te laten inzien dat we elkaar vaak limiteren. Denk maar eens na over je thuissituatie, daar doe je een stuk meer zelf. Waarom zou dat op werk anders zijn?

Wat kun je hierna?

Na deze sessie zul je weten wat jouw vervolgstappen zijn om jouw toekomst in eigen handen te nemen en je droom te realiseren. Arnoud is één van de beste die jou hierbij kan gaan helpen.

We zullen na de gezamenlijke sessie, zullen we in break out sessies in kleine groepen verder gaan met een praktijkcase. Hier kunnen we de opgedane kennis meteen in praktijk brengen!

Schrijf je nu in en neem jouw volgende stap naar het worden van een leider!


  • Deel deze pagina: